Rentiranje vozila Voždovac – Gold

Gold – Rent a car Beograd koja se nalazi na Voždovcu je agencija za iznajmljivanje automobila. Mi smo relativno mlada rent a car agencija koja je za kratak vremenski period uspela da se popne do samog vrha.

Osnovana sredinom 2017. godine sa samo par automobila (tačnije šest), uspela je da za godinu dana svoj biznis proširi i razvije poslovanje sa širokom ponudom četvorotočkaša (tačnije 54 automobila ). Naime, u ponudi se nalaze najluksuzniji automobili koji će vašu vožnju širom cele Srbije učiniti prijatnom i izvanrednom.

Po kvalitetu usluge možemo da stanemo u rang sa najkvalitetnijim zapadno-evropskim rent a car agencijama, a po ceni smo duplo jeftiniji od istih.

Budući da se naše sedište nalazi na Voždovcu, Gold – Rent a car agencija dolazi na mesto dogovora širom celog Beograda i voziće vas po čitavoj teritoriji Srbije. Pored toga, moguć je i dogovor sa vama za vožnju po inostranstvu uz odgovarajuću i adekvatnu novčanu naknadu.

Od samih početaka shvatili smo sve prednosti i mane rent a car poslovanja posmatrajući i analizirajući konkurenciju. Sve što smo proučili iz analize može se svesti na jednu reč – Gold.

Zašto baš Gold?

  • Zato što je kvalitet usluge ono što stavljamo na prvo mesto.

Sportisti sve svoje kvalitete ističu u toku određenog takmičenja kako bi osvojili to zlato, prvo mesto i time obeležili jednu epohu mrkotrpnog rada.

Tako i mi, sve naše napore smo uložili kako bi ova agencija zaživela, stvorili smo je ni iz čega, uložili sav naš trud i novac u nju, i za samo par meseci rezultati su postali vidljivi.

  • Zadobili smo poverenje klijenata i taj odnos uspešno gradimo.
  • Klijenti nas preporučuju svugde, a živa reč je najbolja reklama.
  • Kontakte stičemo sa svih strana i zadržavamo zainteresovanost klijenata.
  • Kada jednom uspostavimo dogovor sa klijentima, oni postaju deo nas, deo jedne velike porodice i iznova obnavljaju saradnju sa nama.
  • Gold – Rent a car Beograd na Voždovcu u potpunosti je predan vama i vašim zahtevima.
  • Naša zamisao je da potrebe klijenata stavimo na prvo mesto i ponudimo uslugu visokog kvaliteta.

Ne gubite vreme, kontaktirajte nas i postanite deo jedne velike porodice koja sve svoje odnose bazira na poverenju i uzajamnom poštovanju. Rent a car agencija – Gold na Voždovcu je uvek tu za vas.

POZOVITE NAS