Rentiranje vozila Dorćol – Gold

Ako ste smešteni na Dorćolu, Gold – Rent a car Beograd će doći do vas i odvešće vas na bilo koju lokaciju u samom gradu, a i šire na teritoriji čitave zemlje.

Pozovite nas i dolazi do vas neverovatnom brzinom, jer se naša lokacija nalazi u vašoj blizini. Odvešćemo vas do aerodroma Nikola Tesla, uz nas nećete propustiti vaš let.

Ukoliko imate želju da posetite sve prirodne i monumentalne lepote Srbije, Gold – rentiranje vozila Dorćol vam pruža uslugu vozača. On će vas voziti gde god poželite.

Takođe, ne zaboravite činjenicu da vrlo rado izlazimo klijentima u susret ako žele da putuju izvan granica naše zemlje. Sveto podrazumeva dobro isplaniran dogovor koji je baziran na sledećim stvarima:

  1. Vozilo mora da se vrati do dogovorenog vremena.
  2. Vozilo se vraća bez ikakvog oštećenja.
  3. Vozilo se vraća sa onom količinom goriva sa kojom je preuzeto.

Ako ne želite da unajmite vozača i vrlo dobro ste upoznati sa putevima Srbije, nudimo mogućnost da automobil koji ste odabrali vozite do koje god lokacije želite, i taj dogovor sa nama bi takođe podrazumevao gorenavedene stavke.

Cena usluge je jako pristupačna i ona figurira u zavisnosti od automobila koji odaberete i vremena zadržavanja automobila.

  • Luksuzni automobili imaju visoke cene iznajmljivanja
  • Ekonomični automobili imaju niske cene.
  • Iznajmljivanje na dan podrazumeva najniži paket.
  • Iznajmljivanje na par dana podrazumeva skuplji paket sa realnim popustima u zavisnosti od broja dana.

Održavanje auta je naša briga, vi samo treba da se pobrinete da ćete vratiti auto u istom stanju u kom ste ga uzeli, sa istom količinom goriva pri samom preuzimanju.

Takođe, ne zaboravite i na još jednu stvar, svi naši odnosi sa klijentima su zasnovani na obostranom poverenju i zahtevamo da tako ostane do samog kraja.

Pored toga, otvoreni smo za svaki vid kompromisa i nudimo rešenja prilikom neplaniranih situacija. Sve je moguće uz dobar i pošten međuljudski dogovor.

Konstantno obnavljamo saradnju sa starim klijentima i to je upravo ono što je najvažnije i čemu stalno težimo.

Imajući u vidu sve ove činjenice, ne preostaje vam ništa drugo nego da nas kontaktirate i rezervišete automobil po želji.

POZOVITE NAS