Rentiranje vozila Senjak – Gold

Senjak je svakako jedna od lokacija sa koje dobijamo najviše poziva, stoga Gold – Rent a car Beograd brzo reaguje i dolazi na vašu adresu na Senjaku.

Ovako bi izgledao postupak iznajmljivanja vozila sa vozačem:

  • Putem telefonskog poziva dobićete jednog od naših operatera.
  • On će odmah obavestiti vozača koje je vozilo iznajmljeno.
  • Vozač preuzima to vozilo i dovozi ga do zadate adrese.
  • Vi ćete ga čekati na adresi u dogovoreno vreme i bićete spremni da uživate u prijatnoj vožnji gde god poželite.

U zavisnosti od vozila i vremena preuzimanja, formiraće se i cena. Podrazumeva se da će luksuzna vozila imati visoke cene kao i njihovo vremensko zadržavanje. Pored svega toga nudimo i visok asortiman vozila za svadbene svečanosti, tu ulaze ona najluksuznija. Stoga, bićete sigurni u to da će vaša svadba biti estetski lepa i zanimljiva, sve oči će biti uprte u vas.

Kvalitet usluge je neprikosnoven i na tome se bazira čitavo naše poslovanje. Pored svega toga, kvalitet je skroz usklađen sa samom cenom.

Budite sigurni da ćete uz nas dobiti sve najbolje strane rent a car usluge, od prijatnosti čitavog tima koji radi za nas, preko uspešnih dogovora do udobnih automobila i divne vožnje.

Nova rent a car agencija u gradu koja je uspela da za godinu dana stvori veliki broj klijenata i proširi svoj biznis iznajmljivanja sa preko 50 najrazličitijih vrsta automobila svakog tipa. Pored sportskih, terenaca, limuzina, svi automobili su dostupni za vas, na vama je samo da napravite pravi odabir.

Počeli smo ni iz čega, uzdigli smo se brzo kao Feniks, i zadržavamo poziciju na toj visini. Konkurenciju smo već odavno ostavili iza sebe, upravo zbog poslovnih odnosa koje imamo sa klijentima.

Neka krajnja namera bi bila da privučemo još više stranih zakupaca automobila kako bismo razvili biznis i izvan granica naše zemlje. Na tome radimo u narednom periodu i strpljivo čekamo prve rezultate.

Uglavnom su naši inostrani klijenti zapravo srpskog porekla, a cilj je da pokažemo pogodnosti i povoljnosti rent a car usluge samim strancima koji svakodnevno dolaze kako bi posetili Srbiju i njene prirodne i monumentalne lepote.

Što se vas tiče, kontaktirajte Gold – Rent a car Beograd i krenite u ludu avanturu obilazeći najzanimljivija mesta na široj i užoj teritoriji Beograda.

POZOVITE NAS